Avoin työpaikka: Etsimme uutta isännöitsijää

Etsimme osaavaa isännöitsijää vahvistukseksi Trion Dream tiimiin!

Kiinnostaako sinua uudet haasteet isännöinnin tehtävien parissa? Haluatko palvella asiakastaloyhtiöitä huolellisesti, ilman “tulipalojen sammuttelua”? 

 

Trio Isännöinti on selkeisiin toimintatapoihin ja tavoitettavaan isännöintiin panostava isännöintitoimisto. Tavoitteenamme on tehdä hallitustyöskentelystä mutkatonta ja tarjota taloyhtiön asukkaille nopeaa ja asiantuntevaa palvelua sujuvan arjen takaamiseksi.

Etsimme tiimiimme kokenutta ja motivoitunutta isännöintialan ammattilaista, joka haluaa työskennellä jatkuvasti kehittyvässä, nykyaikaisessa ja nuorekkaassa työyhteisössä. Uskomme vahvasti, että hyvinvoiva työntekijä on avain yrityksen menestymiseen ja parempaan asiakastyytyväisyyteen.

Työssäsi toimit nimettynä isännöitsijänä omille taloyhtiöille, jotka sijaitsevat Turun talousalueella. Tehtäväsi on pitää itsenäisesti huolta taloyhtiöiden päivittäisestä hallinnosta ja kiinteistöjen kunnossapidosta yhdessä hallitusten kanssa. Vaikka työsi on itsenäistä, sinulla on aina tiimin tuki takana ja talousasioissa sinulla on työparina ammattitaitoinen kirjanpitäjä. 

 

Mitä odotamme sinulta:

 • Kokemus ja asiantuntemus: Sinulla on jo entuudestaan hyvä kokemuspohja isännöinnin tehtävistä sekä hallinnolliselta puolelta, että kiinteistöjen kunnossapidosta. Hallitset isännöintialan käytännöt ja lakisääteiset velvoitteet. 
 • Asiakaspalveluhenkisyys ja viestintätaidot: Olet luontainen tiimipelaaja ja vuorovaikutus erilaisten ihmisten kanssa sujuu sinulta hyvin. Osaat viestiä selkeästi suullisesti ja kirjallisesti.
 • Ongelmanratkaisutaidot: Et pelkää haasteita ja osaat soveltaa saatavilla olevaa tietoa mahdollisten haastavien tilanteiden ratkaisemiseksi. 
 • Oma-aloitteisuus: Kehität aktiivisesti taloyhtiöitä yhdessä hallitusten kanssa ja tuot oma-aloitteisesti kehitysideoita heidän tietoonsa, tarjoten asiantuntevia näkemyksiä päätöksenteon tueksi.
 • Arvojen mukainen toiminta: Olet valmis työskentelemään yrityksemme arvojen mukaisesti; luotettavuus, laadukkuus, selkeys, tavoitettavuus ja läpinäkyvyys. 
 • Oma-auto: Sinulla on käytössäsi oma auto, jotta voit aina tarvittaessa liikkua kätevästi hoidettavien kohteiden välillä.

 

Katsomme eduksi:

 • Hausvise -isännöintijärjestelmän tuntemus
 • Teknisen isännöinnin koulutus/kokemus

 

Mitä tarjoamme sinulle:

 • Sopiva työkuorma: Emme halua ylikuormittaa sinua. Panostamme laatuun, emme määrään. Yhdellä isännöitsijällä on kohteita taloyhtiöistä riippuen 10-20 kpl. Töiden alkaessa perehdytämme sinut rauhassa työtehtäviisi ja erilaisten ohjelmien käyttöön. Asiakaskuntasi muodostuu ajan kanssa orgaanisen kasvun myötä.
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuus: Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä joustavasti omien tarpeidesi mukaan ja tarvittaessa myös etänä.
 • Nykyaikaiset välineet/sähköiset toimintatavat: Pääset hyödyntämään työssäsi nykyaikaisia työkaluja ja toimintamalleja, jotka ovat selkeitä ja tehokkaita. Näin pystyt keskittymään ydinosaamiseesi ja tuottamaan laadukasta palvelua.
 • Kehitysmahdollisuudet: Pyrimme kehittämään jatkuvasti toimintaamme ja prosesseja siten, että työn tekeminen olisi mahdollisimman sujuvaa ja nykyaikaista. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa ja uratarinaasi sekä olla mukana kehittämässä menestyvää yritystä. 

 

Työsuhde/työaika: Vakituinen / kokoaikainen 37,5 h/vko sisältäen iltakokoukset klo 16 jälkeen, joista maksamme lisäksi erillisen korvauksen.

Palkkaus: Lähtöpalkka 3000-3500 €/kk. Palkkakehitys määräytyy kohteiden ja muiden työtehtävien määrän mukaan (4000 € + / kk)

 

Tule osaksi Trion Dream tiimiä lähettämällä meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen he***********@tr************.fi 30.6.2024 mennessä. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.  

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Henri Kauhalalta, 02 720 021 / he***********@tr************.fi