Asiakastarina # 1: As Oy Tikanmaan Fasaani

Asiakastarina # 1: As Oy Tikanmaan Fasaani, Raisio

Asunto-osakeyhtiö Tikanmaan Fasaani on vuonna 2006 valmistunut rivitaloyhtiö, joka sijaitsee Raision viihtyisällä ja luonnonläheisellä Tikanmaan asuinalueella. 

Sujuva isännöinnin aloitus

Trio Isännöinti aloitti isännöinnin taloyhtiössä maaliskuussa 2022.

– Isännöinnin aloitus sujui saumattomasti ja oli mukavaa, kun kaikki asiat hoituivat sähköisesti. Hallitus pääsi siis todella helpolla! Erityisen kiva oli, kun koko toimiston väki kävi tutustumassa kiinteistöön ja tapasi samalla hallituksen. On mukavaa tuntea ihmiset, jotka hoitavat taloyhtiön asioita, hallituksen puheenjohtaja Katja Nurminen toteaa. 

Hallituksen ja isännöinnin yhteistyö lähti nopeasti liikkeelle

Ensimmäisen puolen vuoden aikana hallitus ja isännöitsijä ovat hoitaneet aktiivisesti taloyhtiön asioita ja suunnitelleet myös tulevaa. 

Keväällä tehtiin parannuksia autokatosten valaistukseen ja suoritettiin muita huoltotoimia. Loppuvuodesta uusitaan huoneistokohtaiset ilmanvaihtokoneet ja kartoitetaan eri vaihtoehdot sähköautojen lataukseen.

Isännöinti onkin sujunut hyvässä yhteistyössä taloyhtiön hallituksen, osakkaiden ja asukkaiden kanssa.

– Palvelutasoon ollaan ehdottomasti tyytyväisiä. Hallituksella on luottavainen olo, kun isännöitsijä osaa ajatella taloyhtiön etua ja sovitut asiat hoidetaan ripeästi. Isännöitsijä on aina tavoitettavissa ja yhteyttä voi ottaa matalalla kynnyksellä, Nurminen kertoo kokemuksistaan.

Modernit palvelut helpottavat asukkaiden ja hallituksen arkea

Yhtiössä on otettu innolla vastaan uudet toimintatavat, jotka mahdollistavat hallitustyöskentelyn ja viestinnän aivan uudella tavalla. Isännöintisopimuksen myötä taloyhtiöllä on käytössään Hausvise Asukassivut. 

– Asukassivut ovat todella nykyaikaiset ja helppokäyttöiset. Sivuilta löytyy kaikki tarpeellinen tieto asukkaille, osakkaille ja hallituksen jäsenille. Hallitus on nyt myös aina perillä taloyhtiön asioista, koska sivuilta voi esimerkiksi seurata taloyhtiön laskuja, tilitietoja ja taloyhtiössä tehtyjä toimenpiteitä, Nurminen luettelee.

Nurminen voisi suositella Trio Isännöinnin palveluja kaikille taloyhtiöille, jotka haluavat luotettavan ja nykyaikaisen isännöintitoimiston hoitamaan oman taloyhtiön asioita. 

Asiakastarinan haastattelun antanut Katja Nurminen on toiminut taloyhtiön puheenjohtaja vuodesta 2020. Taloyhtiöllä on käytössä Trio Taipuisa -palvelupaketti.